Collectie Lava 6 / Affodil 1 - De zielennemer

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Met geld kan alles. Dat zegt men. Dat denkt men. Maar tot wat dient geld als uw leven bedreigt wordt door een tegenstander die geen gelaat of lichaam heeft? Ondanks hun macht en hun fortuin zijn Peter Preston, Hugh Sizemore en Michel Towers de speelbal van een verschrikkelijke kracht die recht uit de duisternis lijkt te komen. Om die kracht kwijt te raken wenden ze zich tot Affodil. Affodil is een heks. Een hedendaagse heks. Ze heeft geen punthoed of toverstok. Haar vulgariserende bestsellers worden over de hele wereld verkocht. Haar machten zijn naar het schijnt grenzeloos...

Overige productgegevens

Held
Affodil

Reeks/Deel
Collectie Lava 6

Subreeksen/Deel
Affodil 1

ISBN
9789052897363

Scenarist(en)
Corbeyran, Eric

Tekenaar(s)
Schelle

Uitgever
Talent

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Affodil 1-2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00