Agatha Christie (DDB) - Beresford - De geheime tegenstander

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Beresford - De geheime tegenstander
Nieuw
Agatha Christie (DDB)
Hardcover
€ 24,95

Inhoud

Thomas "Tommy" Beresford en Prudence "Tuppence" Cowley ontmoeten elkaar in een restaurant in Londen. Doordat ze werkloos zijn, bespreken ze een advertentie die ze willen plaatsen om zich aan te bieden als avonturiers die bereid zijn om 'alles te doen en overal heen te gaan'.

Dit gesprek wordt gehoord door Whittington die vervolgens met Tuppence een opdracht bespreekt. Tuppence wil haar echte naam verborgen houden en zegt dat ze Jane Finn is, een naam die ze eerder in het restaurant heeft gehoord. Daarop trekt Whittington de opdracht in. Tuppence vindt de reactie vreemd en wil weten wie Jane Finn is. Hun vriend Carter, lid van de geheime dienst, zegt dat Jane Finn een passagier was op het schip "Lusitania" dat in 1915 verging na een torpedo-aanval. Omdat vrouwen eerst werden gered, kreeg Jane van een Amerikaanse passagier een geheim verdrag dat naar Londen moest. Ondanks Jane werd gered, verdween ze spoorloos tezamen met het verdrag. Dankzij dat verdrag zou een communistische revolutie in Engeland kunnen worden vermeden. Carter huurt Tommy en Tuppence in om te achterhalen wat er met Jane is gebeurd en waar het verdrag is gebleven. Carter geeft als tip dat wellicht "Mister Brown" achter de feiten zit.

Een nieuwe reeks naar de romans van Agatha Christie, waarin elk boek door een ander auteurs-duo wordt verstript.

Overige productgegevens

Held/serie: Agatha Christie, Beresford
Reeks/Deel: Agatha Christie (DDB)
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460789687
Scenarist(en): Christie, Agatha , Zuiden, Emilio van der
Tekenaar(s): Zuiden, Emilio van der
Genre(s): Detective
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00