Amorostasia 2 - Amorostasia 2

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Amorostasia 2
Nieuw
Amorostasia 2
Hardcover
€ 23,15

Inhoud

Het is nu drie jaar geleden dat het Amorostasia-virus uitbrak en zijn slachtoffers in een soort catatonische staat achterliet. Journaliste Olga Politoff was op onderzoek naar de vreemde ziekte toen ze er zelf door werd getroffen. Intussen is de epidemie verder uitgedijd en heeft ze heel de wereld in haar greep. Overal zoeken laboratoria naar een remedie om de slachtoffers opnieuw in beweging te krijgen. In één lab lijkt het te lukken, maar nu moeten ze het middel nog uittesten op een proefpersoon. Kiran, die geen familiebanden lijkt te hebben, is ideale man. Maar het experiment draait verkeerd uit en hij zakt weg in een diepe coma. Enkele honderden kilometers verderop wordt de knappe Olga plots wakker bij haar ouders in haar kinderkamer. Ze wil maar één ding: haar geliefde zo snel mogelijk terugvinden om opnieuw met hem te verstenen. Maar al snel ontdekt ze dat de wereld op drie jaar tijd grondig veranderd is... Bovendien wil iedereen meer weten over haar plotse ontwaken...

Wat als... verliefdheid je écht ziek maakt? Van de auteur van de graphic-novels Fog, Donkere kamer en Schijn bedriegt. Verliefd worden kan de gezondheid ernstige schade toebrengen.

Overige productgegevens

Held
Amorostasia

Reeks/Deel
Amorostasia 2

ISBN
9789462106352

Scenarist(en)
Bonin, Cyril

Tekenaar(s)
Bonin, Cyril

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Amorostasia 1

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00