Collectie Millennium 16 / Aquanauten, De 1 - Physilia

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Noord Atlantische oceaan: Het leger van de Verenigde Staten heeft het wetenschappelijk station "Physilia" onderzocht, dat op meer dan vijfhonderd meter onder de zeespiegel ligt.
Ze moeten een opdracht volbrengen, waar de geologen niets over weten. Er gebeuren een reeks moorden, die de hele bemanning van het station in beroering brengen.
Wanneer hij terugkeert van een onderwateropdracht is geoloog Nando Mc Rae getuige van de moord op een militair. In principe kon de moord niet gebeurd zijn, maar de geoloog blijft erbij dat wat hij zag wel degelijk écht gebeurde.

Overige productgegevens

Held/serie: Aquanauten, De
Reeks/Deel: Collectie Millennium 16
Subreeksen/Deel: Aquanauten, De 1
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Mallié, Vincent , Parnotte, Joël
Tekenaar(s): Mallié, Vincent , Parnotte, Joël
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Blitz

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00