Asterix - Buiten reeks - De gouden Menhir

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Dit unieke avontuur werd oorspronkelijk alleen in het Frans gepubliceerd in de vorm van een platenboek in 1967 en werd bijna onvindbaar en werd nooit gepubliceerd in een album. Geschreven door René Goscinny en geïllustreerd door Albert Uderzo, verdiend dit juweel om in de reeks van 'Asterix verhalen' te worden opgenomen. Bij Toutatis!

Achter in het album zal een QR code staan waarmee je het hoorspel geheel gratis kunt downloaden.

In het dorp heerst de opwinding: Kakafonix heeft besloten om deel te nemen aan de beroemde Gallische bard wedstrijd om de Gouden Menhir te winnen. Om hem te beschermen in deze wedstrijd die op de voet wordt gevolgd door de Romeinen, zijn Asterix en Obelix verantwoordelijk om hem te vergezellen ... zelfs als dat betekent dat hij een oor moet verliezen!

Overige productgegevens

Held/serie: Asterix en Obelix
Reeks/Deel: Asterix - Buiten reeks
Taal: Nederlands
ISBN: 9782864973553
Scenarist(en): Uderzo, Albert
Tekenaar(s): Uderzo, Albert
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Albert René

In deze reeks

Het geheim van de toverdrank

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00