Atlas & Axis (Animal Kingdom) - Voordeelpakket delen 3 en 4

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Voordeelpakket delen 3 en 4
Nieuw
Atlas & Axis (Animal Kingdom)
Hc+prent
€ 29,90 € 19,95

Inhoud

Ze zoeken wraak voor de verwoesting van hun dorp door de verschrikkelijke Noorhonden. Ze zoeken de missende schakel in de evolutie van honden. En nu raken onze twee helden ineens in een oorlog verwikkeld, terwijl ze op zoek zijn naar het Magische Bot van Khimera, de sleutel van de legende rond de Bak des Overvloeds. Redden ze het vege hondenlijf en vinden ze antwoorden op alle raadsels?

Samen met een grote roedel tot de tanden gewapende honden is het tweetal over zee op weg naar het kasteel van de Makas. Het was niet hun eigen keuze, maar ze moeten het er maar mee doen. Overleven is het enige dat telt. Zo krijgen ze te maken met Volk, een wolf met nogal duistere bedoelingen.

Atlas & Axis is een zoektocht door een woeste wereld. Een cartoony dierenverhaal dat terecht wordt vergeleken met Bone. Volg de nieuwe avonturen onze helden op zoek naar het Magische Bot van Khimera! Een waar epos rond twee honden die vechten om een been!

Overige productgegevens

In deze reeks

1. De noordhonden
2. Het oorsprongsmysterie
3. Deel 3
4. Deel 4

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00