New 52 RW / Batman - The Dark Knight - New 52 RW 1 - Boek 1: Angsten

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Iets duister woelt in de aders van de gevangenen van arkham asiel. Waanzinnigen vol met een vreselijke kracht worden losgelaten op de straten van Gotham. De Dark Knight moet alles doen wat hij kan om de mensen te beschermen en de schuldige achter deze chaos te ontmaskeren. Zal Batman de vloed van maniakale aanvallen, van Scarecrow en Bane tot Two-Face en het Hof der uilen, lang genoeg overleven om de waarheid te ontdekken op het eind van het konijnenhol? Want de zaken zijn niet echt als ze eruit zien.

David Finch (Batman: De terugkeer) en Paul Jenkins (Captain America) maakten vakkundig een nieuw mysterie in Batman, de Dark Knight: Angsten, een bundeling van de nummers 1-9

Overige productgegevens

Held
Batman

Reeks/Deel
New 52 RW

Subreeksen/Deel
Batman - The Dark Knight - New 52 RW 1

Taal
Nederlands

ISBN
9788868732127

Scenarist(en)
Finch, David
Jenkins, Paul

Tekenaar(s)
Benes, Ed
Finch, David

Genre(s)
DC Superhelden

Uitgever
RW Uitgeverij

Productgroep
Comics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00