New 52 RW / Batman - Detective Comics - New 52 RW 1 - Boek 1: Vele gezichten van de Dood

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 1: Vele gezichten van de Dood
Nieuw
New 52 RW / Batman - Detective Comics - New 52 RW 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

De Joker is verdwenen uit Arkham Asylum en zelfs Batman kan geen wijs worden uit het gruwelijke spoor dat zijn krankzinnige aartsvijand heeft achtergelaten. Ergens in Gotham City gebeurt iets vreemds en afschuwelijks en alles wijst in de richting van een nieuwe schurk die zich Dollmaker noemt.

En nu, na de verdwijning van de Joker, heeft Dollmaker nog twee potentiële slachtoffers ontvoerd: een jong, onschuldig meisje en politiecommissaris Jim Gordon. Als Batman ze wil redden, moet hij Dollmaker een lokaas voorschotelen dat hij niet kan weerstaan, zichzelf.

Terwijl Dollmaker en zijn levensgevaarlijke "familie" de duistere ridder aan de hoogste bieder willen verkopen, moet Batman het mysterie van Dollmaker ontrafelen, de identiteit van zijn opdrachtgever achterhalen en het verband met de verdwenen Joker ontdekken. Zal hem dat lukken of haalt Dollmaker hem stukje voor stukje uit elkaar?

Batman - Detective comics - Vele gezichten van de dood bundelt de eerste zeven hoofdstukken van de nieuwe serie van schrijver en tekenaar Tony S. Daniel, die de donkerste en de gevaarlijkste uithoeken van Gotham City verkent. Batman neemt het op tegen zijn macaberste schurk ooit!

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: New 52 RW
Subreeksen/Deel: Batman - Detective Comics - New 52 RW 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866919551
Scenarist(en): Daniel, Tony S.
Tekenaar(s): Daniel, Tony S.
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00