Berserk (NL) 5 - Deel 5

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Guts, de "zwarte krijger", zwerft op wegen en door dorpen. Op zijn doortocht laat hij bloedbaden en bergen lijken achter. Hij is volledig in het zwart gekleed en draagt op zijn rug een zwaard dat even groot is als een man. Het raadselachtig litteken op zijn nek veroordeeld hem om dag en nacht nagezeten te worden door demonen. Wat voor gruwelijkheden heeft hij moeten doorstaan om zo op wraak te zinnen? Terwijl de wereld onverbiddelijk in chaos ten onder gaat, vereffent Guts zijn rekening met de demonische krachten die hun greep op het lot van de mensheid versterken. Een tijdperk loopt ten einde… In de loop der jaren is “Berserk” in Japan een klassieker van de Heroic Fantasy geworden. Kentaro Miura ontpopt er zijn scenariotalenten en zijn levendige fantasie. “Berserk”is een referentie voor de liefhebbers van Tolkien en van rollenspellen.

Overige productgegevens

Held
Berserk

Reeks/Deel
Berserk (NL) 5

Scenarist(en)
Miura, Kentaro

Tekenaar(s)
Miura, Kentaro

Uitgever
Glénat

Productgroep
Manga's

In deze reeks

16. Deel 16
18. Deel 18

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00