Bilal - Losstaande uitgaven Bilal pakket - De jacht + De falangisten van de zwarte orde

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De falangisten van de zwarte orde:
Tijdens de Spaanse burgeroorlog wordt een communistisch dorpje uitgemoord door rechtse extremisten: de Falangisten van de Zwarte Orde. De journalist Jefferson B. Pritchard opent
de jacht op de dader door zijn voormalige knokploeg weer bijeen te roepen. Schrijver Pierre Christin en tekenaar Enki Bilal nemen de lezer mee naar de wereld van het ondergrondse
verzet: de informatienetwerken, de clandestiene grensoverschrijdingen, het zoeken naar wapens... In hun adembenemend spannende verhaal stellen ze de vraag of het noodzakelijk is terrorisme met gelijke middelen te bestrijden. Een stripklassieker die actueler is dan ooit.

De jacht:
En ook al redde Vasili Aleksandrovitsj m'n hachje door me in '58 tot architect van de grote sprong voorwaarts van de Bulgaarse landbouw te bombarderen, ik heb sindsdien steeds dezelfde nachtmerrie gehad over een duister en obsceen monster, afkomstig van een of andere voor eeuwig afgekoelde ster. En soms denk i dat ik, Vasil Stojanov, zelf dat monster ben, of anders de partij, waarvan ik slechts een vervloekingen uitsprekende mond ben, een gruwelijke klauw.

Overige productgegevens

Held
Bilal Strips

Reeks/Deel
Bilal - Losstaande uitgaven Bilal pakket

ISBN
9789030371601

Scenarist(en)
Christin, Pierre

Tekenaar(s)
Bilal, Enki

Uitgever
Casterman

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00