Blauwbloezen 60 - Carte blanche voor een Blauwbloes

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Carte blanche voor een Blauwbloes
Nieuw
Blauwbloezen - Dupuis
Softcover
€ 7,95

Inhoud

Door een bloedige aanval lijdt de 22e cavalerie zware verliezen. Ook sergeant Chesterfield komt niet heelhuids uit de strijd. Het lijkt erop dat hij zijn verstand compleet verloren is. Hij reageert nergens op, zit onbeweeglijk stil en staart zwijgend, met een doelloze blik, voor zich uit. Het wordt zelfs zo erg dat de commandant overweegt om de sergeant aan de kant te schuiven. Hij moet enkel nog een manier bedenken om snel van hem af te geraken.Korporaal Blutch neemt het op voor zijn trouwe kameraad en vraagt de commandant respijt. Die geeft hem carte blanche: hij krijgt dertig dagen de tijd - en geen dag langer - om zijn overste weer de oude te maken. Blutch probeert alles om zijn vriend weer in orde te krijgen, maar de tijd tikt ...

De legendarische reeks Blauwbloezen is aan zijn 60e album toe! Hilarische verhalen over gekke legerofficieren, gekruid met historische anekdotes uit de Amerikaanse burgeroorlog.

Overige productgegevens

Held
Blauwbloezen

Reeks/Deel
Blauwbloezen 60

ISBN
9789031434565

Scenarist(en)
Cauvin, Raoul

Tekenaar(s)
Lambillotte, Willy

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00