Bloedheet 1 - Bloedheet

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bloedheet
Nieuw
Bloedheet 1
Hardcover
€ 19,50

Inhoud

Op de vlucht na een overval probeert Jimmy Cobb onder de verschroeiende zon van een bloedhete zomer uit handen van de politie te blijven. De buit verbergt hij in de buurt van een alleenstaande boerderij waar hij in extremis onderduikt. Het kind des huizes dat zich in een graanveld schuilhield en alles gadesloeg, heeft Jimmy niet opgemerkt. Net als dat hij niet kon vermoeden dat de oase van rust zo maar even het voorgeborchte van de hel blijkt te zijn. In deze bittere en harde omgeving wordt de windstilte in Cobbs harmonie al vrij snel verstoord door een uitbarsting van ongezien geweld.
Met Jean Vautrins roman kan Baru zich helemaal uitleven. Net als in Het kortste eind baadt de strip in een grimmige, extreem donkere sfeer aan de zelfkant van de maatschappij. En dat resulteert in een heerlijke zonovergoten thriller van de bovenste plank.

Overige productgegevens

Held/serie: Bloedheet
Reeks/Deel: Bloedheet 1
ISBN: 9789030370086
Scenarist(en): Vautrin, Jean
Tekenaar(s): Baru (Hervé Barulea)
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00