Bonneville 2 - 1968

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De wereld waarin de kleine Zeldine opgroeit gaat in overdrive. Op de zoutvlakte van Bonneville doet de ene snelheidsduivel na de andere een gooi naar het snelheidsrecord. In 1964 wordt alleen al in de maand oktober het record maar liefst vijf keer gebroken. Amateurs in zelfontworpen jetcars overschrijden vlotjes de magische grens van 900 km per uur. Maar niemand blijft het leven of ziekte voor. Zeldine moet afrekenen met haar spookbeelden uit het verleden.

Nieuwe reeks over snelheidsrecords op de zoutvlaktes van Bonneville. Door Marvano (Berlijn, Grand prix, De Joodse brigade). Met een voorwoord van Craig Breedlove, een legendarische Amerikaanse racepiloot - volgens hoofdpersonage Zeldine - de coolste man op aarde - die in zijn Spirit of America maar liefst vijf keer het snelheidsrecord brak.

Overige productgegevens

Held
Bonneville

Reeks/Deel
Bonneville 2

ISBN
9789085585381

Scenarist(en)
Marvano (Mark van Oppen)

Tekenaar(s)
Marvano (Mark van Oppen)

Genre(s)
Auto's, Historisch

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00