Bruno Brazil - De nieuwe avonturen van 1 - Black Program

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Black Program
Nieuw
Bruno Brazil - De nieuwe avonturen van 1
Softcover
€ 8,20

Inhoud

Bruno Brazil komt terug. 42 jaar later krijgen we een vervolg op het album Quitte of dubbel voor Alak 6. In dit laatste album geschreven door Greg en getekend door Vance schoot er van het Commando Kaaiman niet veel meer over. Greg besloot om het bijna het volledig team te liquideren, uitgezonderd Bruno en Morales, Whyp en Nomade komen er als invalide uit. Dit is tevens het vertrekpunt van dit nieuwe dyptiek getekend door Aymond (Lady S, Apocalyse Mania) en Bollée (Apocalype Manie, Laowai,…).

Bruno Brazil en zijn kaaimancommando hebben met succes de gevaarlijkste missies geleid. Maar de laatste ging fout en verschillende leden van het team werden gedood of ernstig verminkt.

Een paar maanden later is Brazil niet volledig hersteld van de tragedie. Maar er is net een nieuwe dreiging verschenen. Een ongrijpbare crimineel vermoordt alle voormalige vijanden van het commando. En deze nieuwe tegenstander lijkt een grote operatie voor te bereiden die verband houdt met de verovering van de ruimte. Het uur is niet langer in verdriet en in de wonden die worden gekleed. Overlevenden van het Kaaiman-commando moeten elkaar opnieuw ontmoeten.

Overige productgegevens

Held
Bruno Brazil

Reeks/Deel
Bruno Brazil - De nieuwe avonturen van 1

ISBN
9789064214004

Scenarist(en)
Bollee, Laurent-Frédéric

Tekenaar(s)
Aymond, Philippe

Genre(s)
Detective

Uitgever
Lombard

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

Black Program
Nieuw
Bruno Brazil - De nieuwe avonturen van 1
Luxe
€ 135,00

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00