Chaland - Collectie - Captivant

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Groot formaat hardcover met linnen rug en foliestempel, 96 pagina’s kleur en zwart-wit. Met los bijgevoegde piëzografie, gesigneerde piëzografie van Luc Cornillon, plus extra drieluik-piëzografie. Gelimiteerde oplage van 50 exemplaren.

Inhoud

Geweldige pastiche op de strips uit de oude doos: jungleverhalen, griezelverhalen, cowboyverhalen, sciencefiction en padvinderij, rijkelijk voorzien van oubolligheid én racisme.

Een legendarisch, want nooit eerder vertaald werk van Yves Chaland en Luc Cornillon, als opmaat voor de heruitgave van Chalands oeuvre in de Nederlandse taal.

Overige productgegevens

Held/serie: Captivant
Reeks/Deel: Chaland - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882288
Scenarist(en): Chaland, Yves
Tekenaar(s): Cornillon, Luc
Genre(s): Diversen
Uitgever: Sherpa

Ook beschikbaar

Captivant
Nieuw
Chaland - Collectie
Hardcover
€ 39,95
Captivant
Nieuw
Chaland - Collectie
Luxe
€ 85,00

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00