Chlorophyl 11 - De stuwdam

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Door menselijke tussenkomst bevindt een groep bevers zich in het bos van onze vrienden Chlorophyl, Minimum en Torpedo. Maar wie bevers zegt, zegt stuwdammen... Dit bevalt onze helden helemaal niet, en ze beklagen zich bij de bever-ingenieur! Chlorophyl bereikt z'n doel: het water stroomt terug in de rivier... voorlopig echter, want de stuwdam werd alleen maar verplaatst. Het komt derhalve tot een flink potje bakkeleien, tijdens hetwelk de plannen van Chlorophyl en Minimum in... het watervallen en de bevers eens te meer bewijzen dat ze lange tanden hebben! Zal de humor hen uit de penarie kunnen halen?

Overige productgegevens

Held/serie: Chlorophyl
Reeks/Deel: Chlorophyl 11
Uitgavereeks: Chlorophyl - Lombard SC
Verschijningsdatum: 1986
Scenarist(en): Groot, Bob de
Tekenaar(s): Walli (André Vanderelst)
Uitgever: Lombard

In deze reeks

1. Chlorophyl tegen de zwarte ratten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00