Climax PAKKET 1-4 - Pakket deel 1 t/m 4

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Als gevolg van een incident met de lasersonde van Loic in het voorafgaande tweeluik, buigt een commissie van deskundigen zich over de betrouwbaarheid van de techniek die door het agentschap Imago Mundi wordt gebruikt. Dit onderzoek had niet slechter kunnen uitkomen, want er zijn ook financiële problemen en onze drie wetenschappers moeten absoluut hun opdrachten kunnen voortzetten. Harald probeert hun werk te legitimeren, terwijl Loïc, die zijn buik vol heeft van alle beschuldigingen, geen teken van leven geeft. Leia vertrekt alleen naar Antarctica, het 6de continent, om de data van alle aanwezige wetenschappers betreffende de opwarming van de aarde te combineren en te analyseren. Haar verrukking over het grandioze landschap wordt al snel tenietgedaan door een ontdekking: niet alle onderzoeksprotocollen zijn gerespecteerd... Leia's scherpzinnigheid wordt niet door iedereen op prijs gesteld...

Overige productgegevens

Held/serie: Climax
Reeks/Deel: Climax PAKKET 1-4
Scenarist(en): Corbeyran, Eric
Tekenaar(s): Brahy, Luc
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. De witte woestijn
2. Vostok
3. De makers van het noorderlicht
4. Gakona, Alaska

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00