Craig Thompson - Collectie - Habibi

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Publishers Weekly schreef over Habibi: "Een toekomstige klassieker. Geweldig nieuw werk ... een verhaal als een wervelende derwisj; dit wordt de meest besproken graphic novel van het najaar."

De mooie, mysterieuze Dodola en de donkere, trouwe Zam waren kindslaven. Ze leerden elkaar kennen toen ze op de vlucht sloegen voor hun meesters; Dodola en Zam zijn voor altijd verbonden door hun tragische lot en hun mysterieuze liefde. Dit alles speelt zich af tegen een achtergrond van woestijnen, paleizen, harems en een moderne industriële warboel. Habibi is hedendaags en tijdloos tegelijkertijd, een verhaal over onze relatie met de natuur, het culturele verschil tussen de eerste en de derde wereld, de verschillen tussen het christendom en de islam en de magie van het verhalenvertellen.

Overige productgegevens

Held/serie: Craig Thompson - Collectie
Reeks/Deel: Craig Thompson - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789054923299
Scenarist(en): Thompson, Craig
Tekenaar(s): Thompson, Craig
Genre(s): Dagboek
Uitgever: Oog & Blik

In deze reeks

Ruimtekruimels
Carnet de Voyage
Blankets

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00