Dagboek van een bos 12 - Het temperament van Marilou 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In café-restaurant "Chez Marilou", op de Frans-Belgische grens, leven Marilou, haar man Godefroid en haar vrijer Petrus gelukkig samen. Tot Petrus op een avond dood in de tuin ligt. Vermoord... Alles lijkt Godefroid als dader aan te wijzen en hij wordt gearresteerd. Marilou, die alleen in de zaak achterblijft, neemt al snel Jacques in dienst, een zwerver die Petrus' werk in het restaurant moet overnemen. Een beslissing die niet iedereen bevalt. In de eerste plaats is er Godefroid, die vanuit de gevangenis met afgrijzen ziet hoe Jacques bij Marilou intrekt. En er is ook de onderwijzer, die zijn voordeel dacht te doen met de moord op Petrus en de arrestatie van Godefroid. In het caf?-restaurant wordt het dagelijkse leven hervat, maar de dood hangt als een schaduw over Marilous bestaan. De jonge vrijgevochten vrouw zonder remmen, die alleen luistert naar haar gevoelens, leert dat ze voor haar vrijheid een hoge prijs moet betalen.

In dit tweede deel sluit Jean-Claude Servais op magistrale wijze het verhaal af waarin liefde en afgunst in een genadeloos gevecht verstikt zijn geraakt.

Overige productgegevens

Held
Dagboek van een bos, Het

Reeks/Deel
Dagboek van een bos 12

ISBN
9789031425952

Scenarist(en)
Servais, Jean-Claude

Tekenaar(s)
Servais, Jean-Claude

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00