Dagboek van een bos, het 4 - Koffie met melk 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Victor en Hélène... Terwijl de Eerste Wereldoorlog losbarst, zetten Victor en de meisjes hun smokkel tussen België en Frankrijk gewoon verder. De Duitsers hebben alle douaniers vervangen en de "Grote Zwarte", die is overgelopen naar de vijand, achtervolgt de jonge smokkelkoning nog steeds met evenveel verbetenheid. Hélène zal het slachtoffer worden van zijn haat.
Victor en Lina... De staf van het Franse leger stuurt Lina naar het groepje smokkelaars in de Ardense bossen. Zij zal tijdens de smokkeltochten spionageopdrachten uitvoeren...
Met dit tweede deel van Koffie met melk rondt Servais een prachtig verhaal af waarin passie en menselijke relaties centraal staan

Overige productgegevens

Held/serie: Dagboek van een bos, het
Reeks/Deel: Dagboek van een bos, het 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031418107
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Roman, Volwassen
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00