Django - Django Unchained

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Oscar voor beste originele scenario ging dit jaar naar Quentin Tarantino`s Django Unchained, het bloedige verhaal van een premiejagende tandarts en zijn kompaan Django, een bevrijde slaaf, die samen op zoek gaan naar Django`s vrouw in het rauwe zuiden van de VS na de burgeroorlog. Fans van de film en van
Tarantino kunnen het integrale, originele script nu ontdekken in deze weergaloze graphic novel in het Nederlands!
De verstripping van Tarantino`s filmscript is een vette kluif voor wie maar niet genoeg krijgt van de film: het is het originele, onversneden verhaal, zoals Tarantino het eerst bedacht, op een onuitgegeven manier. Zo bevat de graphic novel bepaalde scènes die de film niet haalden, een beetje zoals de Deleted Scenes bij menig dvd-release.
Tarantino stond erop dat de graphic novel een eigen smoel kreeg en dat de personages en settings geen doorslagje werden van de film, maar rechtstreeks uit de geest van de tekenaar ontstonden. Daarom ging R.M. Guéra (Scalped) aan het tekenen zónder fotomateriaal en weigerde hij de film te bekijken vóór hij helemaal klaar was met zijn verstripping van het verhaal.

Overige productgegevens

Held/serie: Django
Reeks/Deel: Django
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462100893
Scenarist(en): Tarantino, Quentin
Tekenaar(s): R.M. Guéra (Rajko MiloŇ°evic-Gera)
Genre(s): Western
Uitgever: Blloan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00