Duistere steden 7 - Brüsel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Brüsel
Nieuw
Duistere steden 7
Softcover
€ 21,95

Inhoud

De bloemist Constant Abeels, vurig verdediger van de vooruitgang, woont in Brüsel, waar een technologische revolutie zijn intrede maakt. Het plastiek moet een einde brengen aan de ongezonde uitwaseming en de verwelkte planten. Maar Constant zit tijdelijk zonder water, waardoor hij de heropening van zijn bloemenwinkel moet uitstellen.

In het paleis van de drie regeringen gaat hij op zoek naar zijn dossier. De sensuele schoonheid van de begripvolle bediende Tina Tonero laat de bloemist niet onberoerd. Om van zijn hardnekkige hoest te genezen, gaat hij naar het ziekenhuis voor een eenvoudige consultatie, maar wordt onmiddellijk opgenomen tussen besmettelijke en stervende patiënten. Professor Dersenval redt hem uit die heksenketel en stelt Constant het schaalmodel van het nieuwe Brüsel voor, een megalomaan project van Freddy De Vrouw. Maar al snel beseft Constant Abeels de waanzin van dit project en sluit zich aan bij een groep activisten – waaronder de mooie Tina – die zich tegen de werken verzet. En dit is nog maar het begin…

Overige productgegevens

Held
Duistere steden

Reeks/Deel
Duistere steden 7

ISBN
9789030361596

Scenarist(en)
Peeters, Benoît

Tekenaar(s)
Schuiten, François

Uitgever
Casterman

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00