Duistere steden - De gids van de duisteren steden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Sinds lang uitverkocht en nu opnieuw beschikbaar, maar dan niet zoals de kopers van het eerste uur kennen. De breed opgezette reisgids voor alle liefhebbers van De Duistere Steden is door François Schuiten en Benoît Peeters geactualiseerd en aangevuld. Niet minder dan driehonderd niet eerder gepubliceerde tekeningen zijn toegevoegd. In deze gids tref je gedetailleerde kaarten, beschrijvingen van flora en fauna, informatie over beeldende kunsten en wetenschappen aan en een chronologisch overzicht van alle verhalen. De gids bevat tevens nieuwe gegevens over steden zoals Xhystos, Urbicande en Calvani en bekende personages als Eugen Robick.Dit is een must! We specificeren zelf niet voor wie allemaal deze gids een must is.

Overige productgegevens

Held/serie: Duistere steden
Reeks/Deel: Duistere steden
ISBN: 9789030364948
Scenarist(en): Peeters, Benoît
Tekenaar(s): Schuiten, François
Genre(s): Fantasy, Roman
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00