Durango 4 - Amos

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Durango is op de vlucht want hij wordt nog altijd verdacht van een aantal in Silver Bridge gepleegde moorden en het is hem niet gelukt zijn onschuld te bewijzen. Hij probeert naar Mexico te komen om daar af te wachten tot de gemoederen wat bedaard zijn, maar aangezien meer voortvluchtige cowboys dat proberen, zwerven er in de grensstreek met Mexico een groot aantal premiejagers rond. Durango zit bovendien met het probleem dat sheriff Jenkins uit Silver Bridge nog altijd achter hem aan zit. Als hij het leven redt van de outlaw Amos heeft hij er nog geen idee van dat hij nauwelijks een paar dagen later de hulp van deze Mexicaanse bandiet hard nodig zal hebben ...

Inhoud

Durango is op de vlucht want hij wordt nog altijd verdacht van een aantal in Silver Bridge gepleegde moorden en het is hem niet gelukt zijn onschuld te bewijzen. Hij probeert naar Mexico te komen om daar af te wachten tot de gemoederen wat bedaard zijn, maar aangezien meer voortvluchtige cowboys dat proberen, zwerven er in de grensstreek met Mexico een groot aantal premiejagers rond. Durango zit bovendien met het probleem dat sheriff Jenkins uit Silver Bridge nog altijd achter hem aan zit. Als hij het leven redt van de outlaw Amos heeft hij er nog geen idee van dat hij nauwelijks een paar dagen later de hulp van deze Mexicaanse bandiet hard nodig zal hebben.

Overige productgegevens

Held/serie: Durango
Reeks/Deel: Durango 4
Uitgavereeks: Durango - Hardcover
Scenarist(en): Swolfs, Yves
Tekenaar(s): Swolfs, Yves
Genre(s): Western
Uitgever: Archers

Ook beschikbaar

Amos
Nieuw
Durango - softcover
Softcover
€ 9,95
Amos
Tweedehands, zeer goed
Durango - softcover
Softcover, Eerste druk (1999)
€ 9,95
Amos
Tweedehands, quasi nieuwstaat
Durango - Hardcover
Hc+Gesigneerd, Eerste druk (1984)
€ 19,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00