Dylan Dog 11 - Diabolo de Grote

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In Italië is hij al sinds 1986 een cult-figuur. Hele volksstammen verslinden al jaren iedere maand zijn nieuwste aflevering. Zelfs Umberto Eco zei ooit dat hij hem dagenlang aaneen kon lezen zonder zich te vervele. Dylan Dog is ook de strip die ter inspiratie diende voor Mike Mignolas Hellboy. En er komen binnenkort zowaar drie verschillende bioscoopfilms over hem uit, waarvan het eerste deel Dead of Night in 2010 al te zien zal zijn.

Deze Londense ex-politieman van Scotland Yard is voor zichzelf begonnen als privé-detective, gespecialiseerd in nachtmerries en bovennatuurlijke verschijnselen. Die komen een stuk vaker voor dan je denkt en Dylan Dog raakt, liefst met gevaar voor eigen leven, in de meest bizarre zaken verstrikt. Geesten, tot leven gekomen hersenspinsels uit de duistere krochten van de ziel, of gewoon zomaar een huis-tuin-en-keuken-weerwolf, hij komt ze allemaal tegen. Inclusief zichzelf. Het jammere is alleen dat zijn klanten nooit geld hebben. Dylan Dog is dus eeuwig blut, hoe geweldig hij zich ook weert.

Overige productgegevens

Held/serie: Dylan Dog
Reeks/Deel: Dylan Dog 11
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058855336
Scenarist(en): Stano
Tekenaar(s): Sclavi, Tiziano
Genre(s): Horror, Thriller
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00