Ekhö 1 - New York

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In Ekhö neemt Fourmille het vliegtuig naar New York. Onderweg dringt een veemd wezen haar lichaam binnen en vraagt of ze de erfenis van een twintig jaar geleden tante aanvaardt. Nadat het vliegtuig door de bliksem wordt getroffen, vliegt ze ineens op een draak naar New York dat er helemaal anders uitziet dan de realiteit. In deze spiegelwereld, een parallelle wereld die Ekhö wordt genoemd, beleeft ze pure heroïc fantasy-avonturen. Het eerste deel is nog grotendeels een kennismaking, maar vanaf deel 2 is het de bedoeling dat elk album een afgerond verhaal is zoals Arlestons andere reeks Trollen van Troy. In elk verhaal maakt een andere geest van Fourmilles lichaam gebruik voor telkens een ander avontuur in een andere wereldstad. Parijs vormt het decor voor deel 2, daarna volgen onder meer Tokio, Los Angeles en Sint-Petersburg. Als Barbucci daar telkens naartoe wil reizen zoals hij deed voor New York, dan mag hij alvast maatregelen treffen tegen een aanhoudende jetlag.

Overige productgegevens

Held/serie: Ekhö
Reeks/Deel: Ekhö 1
Verschijningsdatum: Week 43, oktober 2013
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024562985
Scenarist(en): Arleston, Scotch
Tekenaar(s): Barbucci, Alessandro
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

Ook beschikbaar

New York
Nieuw
Ekhö 1
Softcover
€ 9,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00