Elfen 1 - Het Kristal van de Blauwe Elfen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De blauwe Elfen van Ennlya, een kleine havenstad Nordrënn, werden allemaal uitgemoord! De blauwe Elf Lanawyn en Turijn, een beruchte man, stellen een onderzoek in dat al snel lijkt te wijzen naar de clan van Yrlanais, mannen uit het Noorden die de Elfen haten.
In de eilandstad Elsemur slaagt de jonge blauwe Elf Vaalan voor de proef van het water. De moederprofeet ziet haar nabije toekomst, een toekomst die gelinkt is aan het heilige kristal. " Degene die het kristal bezit, heeft de oceanen in zijn macht. " Deze aankondiging slaat in als een bom, en de blauwe Elfen fluisteren dat Vaalan wel eens de messias zou kunnen zijn, waar ze al enkele generaties op wachten...

Overige productgegevens

Held
Elfen

Reeks/Deel
Elfen 1

Uitgavereeks
Elfen - softcover

Scenarist(en)
Istin, Jean-Luc

Tekenaar(s)
Duarte, Kyoko

Uitgever
Daedalus

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00