Elfquest - De laatste tocht 10-12 - Collector's Pack

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Collector's Pack
Nieuw
Elfquest - De laatste tocht 10-12
Softcover
Verkocht

Inhoud

Helaas kunnen de elfen echter niet het Paleis van de Allerhoogsten inzetten, hun meest krachtige wapen dat de strijd in een oogwenk zou kunnen beslissen. Precies op het moment dat hij moet optreden als leider om zijn volk te verenigen, gaat wolfrijderhoofdman Snijer plotseling uit op een nieuwe zoektocht naar het enige wezen in de Wereld van de twee Manen die een oud onrecht ongedaan kan maken. De Wolfrijders zijn met stomheid geslagen als ze het doel van deze zoektocht vernemen. Ergens anders voelt Shuna ondertussen haar oude krijgershart weer opleven wanneer ze haar elfenbondgenoten moet voorbereiden op de komende strijd tegen de menselijke invallers. De onderlinge banden van liefde en loyaliteit worden aangehaald, en zijn ook hard nodig. Is Snijer na alles wat hij moet doormaken nog wel berekend op zijn taak als hoofdman?

Iedereen is zich ervan bewust: de menselijke invasie mag de Vaderboom niet bereiken, de heilige plaats waar de Goede Geesten huizen.

Overige productgegevens

Held
Elfquest

Reeks/Deel
Elfquest - De laatste tocht 10-12

ISBN
9789463730983

Scenarist(en)
Pini, Wendy
Pini, Richard

Tekenaar(s)
Pini, Wendy

Genre(s)
Fantasy

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00