Elfquest 38 - Terug naar Zorgeloos

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Voor de achterblijvers zit er niets anders op dan te wachten tot Het Paleis terugkeert, of tot door het het verstrijken van de tijd de toekomstige landing van het ruimteschip werkelijkheid wordt. Sommige elfen kiezen echter door de lange slaap in de webben van de bewaarders. Ook Snijer kiest darvoor, na aanvankelijk geprobeerd te hebben normaal door te leven; het gemis van zijn familie is hem te machtig geworden. Als Rayek arriveert op de plek en het ogenblik van de landing van het schip van de Allerhoogsten treft hij daar de andere elfen aan en hij is op het laatste ogenblik toch niet in staat hen de dood in te jagen. Het schip verongelijkt zonder dat Rayek ingrijpt. Het wordt naar het verleden teruggeworpen en zo blijft alles verder bij het oude. Samen met zijn dochter Venka verdwijnt Rayek vervolgens met Het Paleis onder water om aan de genezing van Winnowill te gaan werken, terwijl de Wolfrijders een nieuwe borg stichten in het woud ... Er zijn zes seizoenswisselingen voorbijgegaan sinds het paleis onder water verdween. Amber is op jacht aan de waterkant als ze plotseling het Paleis weer ziet verschijnen! Leetah, Geelhaar en Venka komen naar buiten. Iedereen is in rep en roer en snel wordt er een raad bijeen- geroepen, want er valt veel te bespreken en de afloop van het beraad is onzeker...

Overige productgegevens

Held
Elfquest

Reeks/Deel
Elfquest 38

Scenarist(en)
Pini, Wendy
Pini, Richard

Tekenaar(s)
Pini, Richard

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00