Enki Bilal - Losstaande uitgaven - De Kleur van de Lucht

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Kleur van de Lucht
Nieuw
Enki Bilal - Losstaande uitgaven
Hardcover
Verkocht

Inhoud

In de lucht, krioelend van het oceaanleven, beweegt de krakkemikkige zeppelin Garbage zich langzaam voort. Aan boord bevinden zich enkele kleurrijke personages: een koppel dat inscheepte in Tanger, twee tweelingzussen die mysterieuze aanvallen ondergaan en daarbij literaire teksten citeren, de lijfwacht van deze twee zussen zonder ouders, en het verhakkelde lijk van de piloot dat is opgehangen aan wat rest van de kapotte cabine… In het ruim worden atoomwapens die nog perfect werken en onstabiel nucleair afval vervoerd, wat er mogelijks op kan wijzen dat de Garbage terroristische bedoelingen heeft…
Aan boord bevinden zich tevens enkele oude bekenden - Ana en Lester, Bacon en zijn hybride dolfijn, Julia, Roem en Lawrence, de ex-aalmoezenier - die de reis ondernemen omdat ze lijken te worden aangetrokken door een stille kracht. Is dit hun laatste reis na het planetaire "Infarct"? Enki Bilal is een meesterlijk verteller die met De Kleur van de Lucht opnieuw een sterk en origineel verhaal brengt. Qua kleurgebruik en grafische kwaliteit is dit een pareltje, net zoals Animal`z en Julia en Roem, het eerste en tweede deel van deze trilogie, dat zijn.

Overige productgegevens

Held/serie: Enki Bilal
Reeks/Deel: Enki Bilal - Losstaande uitgaven
ISBN: 9789030370055
Scenarist(en): Bilal, Enki
Tekenaar(s): Bilal, Enki
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00