Erfenis van de Goden, de 2 - Noesis

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het reisgezelschap van Likonda is aangekomen in de tuin van de Goden. Voor het eerst betreden andere sterfelijken dan de bewakers deze plek. Op weg naar de tuin heeft ons gezelschap vele ontberingen moeten doorstaan in de vijandelijke jungle, waar vele gevaren op de loer lagen. Gedurende hun reis is het ze duidelijk geworden dat vrouwe Morled hen voorgelogen heeft. Ze zijn helemaal niet naar de tuin van de goden gestuurd om de nobele reden die hen is voorgehouden. Geheel in tegenstelling tot wat vrouwe Morled vertelde is ze niet de door de goden uitverkorene. Ze wil dit echter wel worden. En als ze de Noesis in haar bezit krijgt zal dat haar ongekende krachten geven. Likonda is op raadselachtige wijze verdwenen. Ze is eigenhandig op ontdekkingstocht gegaan, haar steeds wanhopiger wordende gezelschap achterlatend?

Overige productgegevens

Held/serie: Erfenis van de Goden, de
Reeks/Deel: Erfenis van de Goden, de 2
ISBN: 9789034300676
Scenarist(en): Frehel, Hervé
Tekenaar(s): Mannisi, Axel
Genre(s): Fantasy, Volwassen
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00