Game of Thrones 11+1 - Game of Thrones boek 11+GoT prequel De Hagenridder

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Game of Thrones boek 11+GoT prequel De Hagenridder
Nieuw
Game of Thrones 11+1
Softcover
€ 17,90 € 14,95

Inhoud

De PREQUEL van A GAME OF THRONES!
Het verhaal van een jonge schildknaap op weg naar het ridderschap in de zeven koninkrijken, speelt zich honderd jaar voor de voor de gebeurtenissen in George R.R. Martins epische fantasy-serie, ‘Een Lied van IJs en Vuur’ af.

De schildknaap Dunk pakt het zwaard en schild van zijn dode meester want hij wil zelf ridder worden. Op zoek naar een sponsor om mee te kunnen doen aan een toernooi. gaat ‘Ridder Duncan’ op pad. Maar zijn weg is bezaaid met vrienden, vijanden, avontuur en verborgen agenda’s. Een zo’n vriend is Egg, die Dunks schildknaap wordt, maar zelfs hij heeft geheime drijfveren.
+
Game of Thrones 11
Kahl Drogo is stervende aan zijn verwondingen. Daenerys zal alles doen om hem te redden, zelfs als dat betekent dat ze verboden bloedmagie moet gebruiken. Maar de prijs die ze hiervoor betaald is voor de zwangere Targaryan bruid wel heel erg hoog. Aan de andere kant van de Smalle Zee is Sansa Stark nog steeds verloofd met de gekke jonge koning Joffrey, maar ze is allang niet meer verliefd op hem. Ze is net zozeer een gevangene van de familie Lannister als haar vader Eddard Stark.

Overige productgegevens

Held
Game of Thrones

Reeks/Deel
Game of Thrones 11+1

Scenarist(en)
Martin, George R.R.

Tekenaar(s)
Patterson, Tommy

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00