Game of Thrones Prequel - De Hagenridder 1 - De Hagenridder 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De PREQUEL van A GAME OF THRONES!

Het verhaal van een jonge schildknaap op weg naar het ridderschap in de zeven koninkrijken, speelt zich honderd jaar voor de gebeurtenissen in George R.R. Martins epische fantasy-serie, ‘Een Lied van IJs en Vuur’ af.

De schildknaap Dunk pakt het zwaard en schild van zijn dode meester want hij wil zelf ridder worden. Op zoek naar een sponsor om mee te kunnen doen aan een toernooi. gaat ‘Ridder Duncan’ op pad. Maar zijn weg is bezaaid met vrienden, vijanden, avontuur en verborgen agenda’s. Een zo’n vriend is Egg, die Dunks schildknaap wordt, maar zelfs hij heeft geheime drijfveren.

Overige productgegevens

Held/serie: Game of Thrones
Reeks/Deel: Game of Thrones Prequel - De Hagenridder 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460782817
Scenarist(en): Martin, George R.R.
Tekenaar(s): Miller, Mike S. , Patterson, Tommy
Genre(s): Fantasy, Filmstrip
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00