Generaal - Integraal - Inschrijving i.v.m. prenten

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Inschrijving i.v.m. prenten
Nieuw
Generaal - Integraal
Hc+prent, Eerste druk (2018)
€ 49,90

Uitgave omschrijving

Voor het verkrijgen van de prenten moet u zich vooraf abonneren op de hele serie. De hele reeks bestaat uit 8 delen. Per jaar bestelt u twee delen. U betaalt nu deel 1 en deel 8 en bent daarmee ingeschreven voor de complete reeks met prent. Bij elk deel ontvangt u een prent. 
(Zonder inschrijving ontvangt u geen prenten! U moet de delen 2 t/m 7 apart bestellen.)

Inhoud

“Een groot hoofd, gekenmerkt door twee uitstaande oren, een forse neus en dito kin, en op het geheel een flinke pet en een verbaasd kijkend vogeltje. Altijd op zoek naar middelen om de macht over te nemen van een andere generaal, maar zo oliedom dat hij er nooit in zal slagen. De strip moet tenslotte nog langer mee.” Zomaar een omschrijving van De Generaal, de belangrijkste strip van Peter de Smet, in de Leidse Courant van 2 augustus 1985.

De Generaal is een stripserie die als een rode draad door de carrière van Peter de Smet loopt. Zijn carrière als striptekenaar startte met deze strip en uiteindelijk zal De Generaal ook het laatste zijn wat hij daadwerkelijk tekent en publiceert. Het was zijn meest populaire serie, die door de lange looptijd een duidelijk beeld geeft van de ontwikkeling van zijn tekenstijl. Dit wordt in deze integrale serie extra benadrukt doordat de verhalen in chronologische volgorde zijn opgenomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Generaal
Reeks/Deel: Generaal - Integraal
Verschijningsdatum: 2018
Scenarist(en): Smet, Peter de
Tekenaar(s): Smet, Peter de
Genre(s): Humor
Uitgever: Personalia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00