God 2 - Harteloos

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Alex en Elisa worden achterna gezeten door een stel corrupte politielui. De jongelui ontdekken, onder de informatie die Alex in de computer van zijn moeder heeft gevonden, een echt horrorscenario. De realiteit wordt nog angstaanjagender nu hij "God", de man (of organisatie) die zich heel zorgvuldig verschuilt achter zijn handlangers, op het spoor is.
God heeft een handeltje opgezet in "donororganen"... Blijkbaar kunnen rijke mensen bij God terecht om een orgaan te bestellen. God gaat dan op zoek naar de ideale donor die vermoord wordt en onmiddellijk voor de transplantatie wordt klaargemaakt. Alle klanten van God worden zijn 'kinderen' en zijn hem eeuwige dank verschuldigd... Gods leger wordt dus steeds groter...

 

Overige productgegevens

Held/serie: God
Reeks/Deel: God 2
ISBN: 9789031431113
Scenarist(en): Marie (Damien Marie)
Tekenaar(s): Karl T. (Karl Tollet)
Genre(s): Avontuur, Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Met de dood op het lijf

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00