Complete Guus Slim 2 - Guus Slim, detective op dreef

Beschikbare uitgaven

Guus Slim, detective op dreef
Nieuw
Complete Guus Slim 2
Hardcover
€ 27,95
Guus Slim, detective op dreef
Nieuw
Complete Guus Slim 2
Luxe
€ 59,95

Inhoud

In het Franse taalgebied wordt Maurice Tillieux beschouwd als een van de belangrijkste naoorlogse stripauteurs. De afgelopen jaren zijn er dan ook tientallen nieuwe uitgaven met en over zijn werk verschenen, met de nadruk op zijn voornaamste stripreeks Guus Slim. Sinds dit jaar krijgt nu ook in het Nederlands het beste werk van Tillieux een heruitgave die het verdient.

De complete Guus Slim zal uit 6 delen bestaan, gedrukt op getint papier dat het beste past bij de gerestaureerde kleuren van de strips. Alle verhalen worden opnieuw vertaald en geletterd, en ook worden diverse verhalen toegevoegd die nog nooit in het Nederlands zijn verschenen!

In het tweede deel zijn, naast een uitgebreid en op de Nederlandstalige uitgaven toegesneden dossier over de auteur, het vierde tot en met zesde verhaal van Guus Slim opgenomen: de in Europa spelende verhalen Vrachtboten in de avond, Bomaanslag in de Bergen en het in Midden-Amerika gesitueerde De hel van Texiguay.

Overige productgegevens

Held
Guus Slim

Reeks/Deel
Complete Guus Slim 2

Scenarist(en)
Tillieux, Maurice

Tekenaar(s)
Tillieux, Maurice

Genre(s)
Detective

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00