Had meneer nog iets gewenst? - Had meneer nog iets gewenst?

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Had meneer nog iets gewenst?
Nieuw
Had meneer nog iets gewenst?
Hardcover
€ 19,95

Omschrijving

Het Verenigd Koninkrijk tijdens het Victoriaans tijdperk... Lisbeth, een discreet dienstmeisje, gaat werken voor Edward, een verwaande, zelfingenomen, provocerende en blasé edelman. Hij is het gewend om zijn entourage te imponeren met grootse verhalen over al zijn escapades. Maar de jonge dandy ontdekt snel dat hij zijn nieuwste dienstmeisje niet zo makkelijk ontzag inboezemt. Ze blijft onverstoorbaar rustig bij al zijn grillen en beantwoordt zijn irritant gedrag hooguit met wat meewarige blikken vol compassie. Tussen de twee, die uit totaal verschillende werelden komen, groeit een merkwaardige verstandhouding die intenser wordt naarmate hun verbale pingpongspel intenser wordt. Ondanks de strikte regels in het huis, wordt Lisbeth Edwards vertrouwelinge. De rest van het personeel ziet het met lede ogen aan en de jaloezie groeit...

Had meneer iets gewenst? is een album met spitsvondige, bijna literaire dialogen. Een verhaal dat "Very British" is en het midden houdt tussen de romans van Oscar Wilde en de sfeer uit Downton Abbey. Virginie Augustin, die tekenwerk levert vol gratie en finesse, maakt met dit album een debuut in stijl.

Fifty Shades Of Grey meets Downton Abbey. Stijlvolle one-shot die zonder rode oortjes in elke boekenkast thuishoort. Literaire dialogen van Hubert met tekenwerk vol gratie en finesse van Augustin.

Overige productgegevens

Held
Had meneer nog iets gewenst?

Reeks/Deel
Had meneer nog iets gewenst?

ISBN
9789462104921

Scenarist(en)
Heike Hubert

Tekenaar(s)
Augustin, Virginie

Genre(s)
Drama

Uitgever
Blloan

Productgroep
Stripboeken

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00