Havik 7 - De missie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

1742. Een spion slaagt erin om met zijn laatste adem een bericht over te brengen voor Lodewijk XV, de koning van Frankrijk. Het griezelige bericht zet een wedloop in gang. Hierin kan kaper Yann de Kermeur een hoofdrol spelen... als hij slaagt de gevaren die hem wachten het hoofd te bieden. Dit deel gaat verder waar deel 6 eindigde. Na uitgebreid onderzoek is tekenaar Patrice Pellerin klaar voor het volgende grote avontuur wat Yann de Kermeur te wachten staat.

Dit eerste deel van de tweede cyclus verschijnt in twee verschillende edities: een gewone hardcoveruitvoering en identiek dezelfde uitgave met nieuwe cover en een uitgebreid extra schetsdossier die ook wel wat meer kost maar waarvan de oplage beperkt is.
Voorafgaand aan het album verschenen drie dossieredities in softcover in een redelijk beperkte en eenmalige oplage. Naast een hoofdstuk van het nieuwe verhaal stonden hierin ook interviews, extra illustraties, schetsen en uitleg over de tijdsperiode en historische personages wat het een boeiend geheel maakte. De tweede cyclus van De Havik zal in principe opnieuw zes delen tellen en brengt de kaper Yann de Kermeur in opdracht van Lodewijk XV op missie naar Nieuw Frankrijk in Canada.

Overige productgegevens

Held/serie: Havik
Reeks/Deel: Havik 7
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058859891
Scenarist(en): Pellerin, Patrice
Tekenaar(s): Pellerin, Patrice
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Ook beschikbaar

De missie
Tweedehands, zeer goed
Havik 7
Hc+Dédicace
€ 69,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00