Havik - Geheim archief

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Als edelman, galeiboef, piraat en kaper heeft Yann de Kermeur meer beproevingen doorstaan dan een doorsnee mens aankan. Maar de persoonlijkheid van dit complexe personage, dat zijn leven tot een legende maakte, is door mysteries omgeven. Wie ging er werkelijk schuil achter deze bijzondere figuur? Wie waren zijn voorouders? Hoe komt het dat hij een geducht kaper werd? Hoe stelde hij zijn bemanning samen, hoe bouwde hij zijn schip?
Waarvan droomde hij en wat betreurde hij?

Op basis van recent historisch en archeologisch onderzoek reconstrueert Patrice Pellerin de levensloop van deze buitengewone held en legt zijn ziel bloot. In dit fraai geïllustreerde boek biedt hij ons een ruime inkijk in het veelbewogen verleden van Yann de Kermeur. Een verleden dat al een voorafschaduwing is van zijn toekomt, rijk aan wederwaardigheden en passies.

Overige productgegevens

Held
Havik

Reeks/Deel
Havik

Scenarist(en)
Pellerin, Patrice

Tekenaar(s)
Pellerin, Patrice

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00