Jason Brice 3 - Wat onthuld wordt

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Londen, de jaren '20 van vorige eeuw. In de nasleep van de Grote Oorlog proberen heel wat mediums en zwendelaars hun slag te slaan. Echtgenotes en moeders van verdwenen soldaten zijn bereid om flink te betalen in de hoop zo in contact te komen met hun overleden familieleden. Jason Brice, een detective die erg wantrouwig staat ten opzichte van bovennatuurlijke verschijnselen, ontmaskert de meeste zwendelaars. Maar als een vrouw hem vraagt om een onderzoek te voeren naar een boek waarin haar eigen moord wordt aangekondigd, staat Jason even sprakeloos. Hij denkt ook nu dat het om zwendel gaat, maar gauw blijkt dat hij te maken krijgt met authentieke occulte krachten. Zijn leven staat op het spel!

Overige productgegevens

Held/serie: Jason Brice
Reeks/Deel: Jason Brice 3
ISBN: 9789031430949
Scenarist(en): Alcante (Didier Swysen)
Tekenaar(s): Jovanovic, Milan
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Wat geschreven staat
2. Wat verborgen blijft

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00