Berlijn (Marvano) 2 - Reinhard de Vos

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"Een oorlog is niet afgelopen als de kanonnen zwijgen."
1948, de afrekening. De Tweede Wereldoorlog is naadloos overgegaan in de Koude Oorlog. Kapitalisme en communisme beloeren mekaar achterdochtig van aan weerszijden van liet ijzeren gordijn, zoals de grens tussen oost en west gedoopt is. Terwijl miljoenen berooide overlevenden, oorlogsinvaliden, -weduwen en -wezen de handen vol hebben aan gewoon overleven, worden er alweer politieke machtsspelletjes gespeeld op de puinhopen van het failliete Europa. Als de Sovjets de toegangswegen naar West-Berlijn blokkeren, wordt er gepoogd de geïsoleerde stad per vliegtuig te bevoorraden. De meeste vliegers van de luchtbrug zijn gewezen bommenwerperpiloten. Ondertussen proberen fortuinjagers van alle pluimage hun slag te slaan in de schemerige coulissen van een ontwrichte samenleving.

Overige productgegevens

Held/serie: Jason Lutes
Reeks/Deel: Berlijn (Marvano) 2
ISBN: 9789067939447
Scenarist(en): Marvano (Mark van Oppen)
Tekenaar(s): Marvano (Mark van Oppen)
Genre(s): Oorlog, Roman
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00