Jerome K. Jerome Bloks 1 - De dodende schaduw

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Parijs siddert. Een reeks gifpijltjes zorgt ervoor dat de koers van de dood... pijlsnel de hoogte in gaat. De methode lijkt ouderwets in deze tijd van digitale precisie, maar de doeltreffendheid is gegarandeerd. En de moordenaar heeft zin voor humor: getuigen zagen een schaduw met veren op het hoofd en een blaaspijp in de aanslag. De moordenaar is ontzettend behendig. Hij verdwijnt in de nacht als een suikerklontje in een kop hete koffie. Het wordt een vreemd vakantiewerkje voor JKJ Bloks in opdracht van professor Huizes, die een schriftelijke detectivecursus geeft. Maar Jeromes praktische proef begint niet veelbelovend. Professor Huizes wordt geveld door een regen van pijltjes die ook de sfeer in de Franse hoofdstad flink vergiftigen.
Net vóór de professor overlijdt, vertelt hij Jerome, die te laat kwam om het leven van de man te kunnen redden, dat hij vermoedt wie de schuldige is: een andere leerling van zijn schriftelijke cursus. Daarop krijgt de dodende schaduw vaste vorm. Jerome wil hem ook een gezicht geven. Maar hij moet wel uitkijken, want een schaduw die zich in het nauw gedreven voelt, daar kun je geen 'pijl' op trekken ...

Overige productgegevens

Held/serie: Jerome K. Jerome Bloks
Reeks/Deel: Jerome K. Jerome Bloks 1
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Makyo (Pierre Fournier) , Tendre, Serge Le
Tekenaar(s): Dodier, Alain
Genre(s): Avontuur, Detective
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

2. Papieren droom
5. De regel van drie
9. Niet Thuis
12. De schuilplaats
14. Een gekooid beest
15. De gravin
17. De marionet
19. Verkeerd verbonden
20. Einde contract
21. Vluchtmisdrijf
23. Post mortem
24. De kluizenaar
27. Namaak
28. In goede en slechte tijden

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00