Joodse Brigade, de 3 (met box) - Compleet - 3 delen met box en ex-libris

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Verzamelcassette met de delen 1 t/m 3 inclusief genummerde ex-libris met 4 onuitgegeven pagina's.

De wapenstilstand van 8 mei 1945 betekent het einde van de Tweede Wereldoorlog. In Europa zwijgen de wapens, de concentratiekampen zijn bevrijd. In 1947 neemt de VN resolutie 181 aan die Palestina in tweeën verdeelt: een joods en een Arabisch deel. Maar het bloed blijft vloeien. Aan de hand van het leven van Leslie Toliver, een voormalig lid van de Joodse Brigade, vertelt Marvano nauwkeurig de lange weg van de creatie van de staat Israël. Een weg bezaaid met aanslagen, doden, haat en angst. Het is nog steeds oorlog. Het derde en laatste deel van De Joodse Brigade. Een historische beeldroman die een onbekende episode van de Tweede Wereldoorlog en de joodse geschiedenis belicht.

Overige productgegevens

Held/serie: Joodse Brigade, de
Reeks/Deel: Joodse Brigade, de 3 (met box)
ISBN: 9789085584025
Scenarist(en): Marvano (Mark van Oppen)
Tekenaar(s): Marvano (Mark van Oppen)
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00