Kenya 1-5 - Integraal

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Integraal
Nieuw
Kenya (Seizoen 1)
Hardcover
€ 69,95

Inhoud

Na de westernreeks ‘Trent’ is ‘Kenya’ de tweede samenwerking tussen sciencefictiongoeroe Leo en Rodolphe. Deze prachtige integraal bundelt de vijf delen van het eerste seizoen van de reeks. Deel 3 van het lopende tweede seizoen (Namibia) verschijnt in mei.

1947. Onder leiding van de Amerikaanse schrijver Remington valt een expeditie in de wildgebieden van Kenya van de ene verrassing in de andere. Eerst zien ze een Masai-krijger verslonden worden door een roofdier. De stamleden wijzen meteen de vinger naar Batoo, de ‘mens-demon’. Even later duikt een gigantisch creatuur op. En drie dagen daarna verdwijnen plots alle deelnemers van de safaritocht van de aardbol. Miss Austin probeert het mysterie op te lossen. Maar ze is niet alleen. In een wereld waar de Koude Oorlog volop woedt,wedijveren de supermachten ook om meer te weten te komen over deze bovennatuurlijke fenomenen...

Overige productgegevens

Held
Kenya

Reeks/Deel
Kenya 1-5

Uitgavereeks
Kenya (Seizoen 1)

Scenarist(en)
Rodolphe (Daniel Jacquette)

Tekenaar(s)
LEO (Luiz Eduardo de Oliveira)

Uitgever
Dargaud

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Verschijningen
2. Ontmoetingen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00