Krijgers van God, de 5 - Het Bloedbad van Sint-Barthelomeus

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Philippe Richelle en Pierre Wachs concluderen in majesteit hun serie gewijd aan de godsdienstoorlogen. Op het hoogtepunt van dit ultieme volume: de dramatische aflevering van het bloedbad in Saint-Barthélémy.

Parijs, 1571. De vrede van Saint-Germain, die het jaar daarvoor werd gesloten, maakte een einde aan de derde godsdienstoorlog. Maar de verdeeldheid blijft bestaan. De Guise, vurige verdedigers van het katholicisme, ondergaan een periode van schande en gaan weg van de rechtbank. Admiraal de Coligny, integendeel, komt steeds dichter bij koning Karel IX. Sommigen nemen umbrage, te beginnen met de koningin-moeder, Catherine de Medici, en haar favoriete zoon, de hertog van Anjou.

Overige productgegevens

Held
Krijgers van God, de

Reeks/Deel
Krijgers van God, de 5

ISBN
9789463733250

Scenarist(en)
Richelle, Philippe

Tekenaar(s)
Wachs, Pierre

Genre(s)
Avontuur, Historisch

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. De jacht op de ketters
3. De martelaren van Wazzy

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00