Kronieken van de zwarte maan 14 - Het einde der tijden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het einde der tijden
Nieuw
Kronieken van de zwarte maan HC
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

Beef, arme stervelingen... vlucht, draken, trollen en reuzen... het einde van de wereld zoals wij die kennen is aanstaande! De poorten van de hel staan op het punt om open te gaan en legioenen van demonen zullen alles onder de voet lopen als de Zwarte Maan zijn macht over de rest van het universum weet uit te breiden. Alleen Wismerhill kan dat nog voorkomen... maar het lijkt een onmogelijke taak!
Met dit veertiende deel komt er een indrukwekkend einde aan de hoofdreeks van de kronieken van de Zwarte Maan, al zullen er nog enkele albums volgen die dieper ingaan op de figuren en op de jeugd van Wismerhill.

Omdat dit het laatste deel is in de reguliere reeks zijn er drie verschillende omslagen gemaakt. We willen deze prachtige platen natuurlijk niet onthouden aan de echte liefhebbers van deze serie en dus hebben we besloten om de omslagen alle drie te gebruiken. De slappe kafteditie zal met 2 verschillende kaften worden gemaakt en ook de harde kafteditie krijgt een aparte omslag. Hieronder zie je alvast de verschillende omslagen afgebeeld. Leg je de kaften alle drie naast elkaar neer, dan zie je een doorlopende afbeelding.

Overige productgegevens

Held/serie: Kronieken van de zwarte maan
Reeks/Deel: Kronieken van de zwarte maan 14
Uitgavereeks: Kronieken van de zwarte maan HC
ISBN: 9789034304018
Scenarist(en): Froideval, François Marcela
Tekenaar(s): Pontet, Cyril
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Arboris

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00