Kunst van Herge, de - Set van 3 delen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Deel 1:
Een rijkelijk geïllustreerd boek over Hergé, de schepper van Kuifje. Een absolute must voor iedere stripliefhebber. Hergé, de schepper van Kuifje en Bobbie, werd een eeuw geleden geboren. Hij liet een opmerkelijk oeuvre na. Vanaf zijn jeugd kunnen we de ontwikkeling van zijn veelzijdige talent volgen aan de hand van de enorme hoeveelheid tekeningen die hij produceerde. De meester van de ‘klare lijn’ maakte niet alleen strips, maar ook advertenties, illustraties, modetekeningen en karikaturen. Deze reeks van drie delen bevat een selectie van Hergés voortreffelijke – en vaak nog niet eerder gepubliceerde – tekeningen en geeft de lezer een goede indruk van de variatie en de omvang van zijn talent.

Deel 2:
Vanaf Hergés jeugd kunnen we de ontwikkeling van zijn veelzijdige talent volgen aan de hand van de enorme hoeveelheid tekeningen die hij produceerde. De meester van de ‘klare lijn’ maakte niet alleen strips, maar ook advertenties, illustraties, modetekeningen en karikaturen. Deze reeks van drie delen bevat een selectie van Hergés voortreffelijke – en vaak nog niet eerder gepubliceerde – tekeningen en geeft de lezer een goede indruk van de variatie en de omvang van zijn talent.

Deel 3:
Het derde deel van de serie De kunst van Hergé behelst misschien wel het mooiste werk dat Hergé ooit maakte. Denk aan de klassieker Het zwarte goud, zijn fantastische Kuifje-tweeluik over de maan, het meesterwerk De zaak Zonnebloem, het sublieme Cokes in voorraad en het alom geprezen Tibet. Ook voor dit deel heeft Hergé-kenner Philippe Goddin een uitmuntende keuze gemaakt uit het werk van de meester en het van deskundig commentaar voorzien, waardoor de lezer een goede indruk krijgt van de veelzijdigheid van Hergés talent. Met de vele illustraties en de uitstekende keuze uit niet eerder uitgebracht werk is ook deel drie in de serie De kunst van Hergé een niet te missen naslagwerk voor iedereen die het werk van Hergé een warm hart toedraagt.

Overige productgegevens

Held/serie: Kunst van Herge, de
Reeks/Deel: Kunst van Herge, de
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Goddin, Philippe
Tekenaar(s): Hergé (Georges Remi)
Genre(s): Naslagwerk, Plaatboek
Uitgever: Oog & Blik

In deze reeks

3. 1950-1983

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00