Paco Roca - Collectie - La Casa

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een jaar na de dood van hun vader, keren zijn drie kinderen terug naar het vakantiehuis van hun gezin met de intentie het te verkopen. Maar tussen het leegruimen en opknappen door komen niet alleen oude herinneringen naar boven, maar ontspruiten er ook dromen van een mogelijke toekomst. Langzaam groeit het besef dat ze met de verkoop niet alleen de herinnering aan hun vader zullen verliezen, maar ook een stuk van hun eigen leven.

Met dit intieme verhaal verwerkt Paco Roca de dood van zijn vader. Paco Roca is de belangrijkste nieuwe stem van de Spaanse strip. Hij brak door in 2007 met de internationale bestseller ‘Rimpels’, over een dementerende man, vechtende tegen de aftakeling. La casa wordt door wijlen uitgever Guus van Sonsbeek postuum opgedragen aan zijn zoon.

Beste Spaanse strip van 2016

 

Recensie door Stefan Nieuwenhuis:
Wat een gelukkig toeval: de zon schijnt, de mens verplaatst zich naar buiten en de sfeer is mediterraan. Geen beter moment voor Soul Food Comics om de stripliefhebber te trakeren op het fraaie La casa van de Spanjaard Paco Roca.

Dit album, het tweede vertaalde werk van Roca in het Nederlands, speelt zich buiten af. Preciezer gezegd: in het buitenhuis van de familie Roca, als we van het autobiografische karakter ...<lees meer>

Overige productgegevens

Held/serie: La Casa
Reeks/Deel: Paco Roca - Collectie
ISBN: 9789082410747
Scenarist(en): Roca, Paco
Tekenaar(s): Roca, Paco
Genre(s): (auto)biografie, Roman
Uitgever: Soulfoodcomics

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00