Laatste Tempelier, de 1 - De decoder

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Met een poepchic gala opent het Metropolitan Museum een tentoonstelling met legendarische schatten uit het Vaticaan. Plots doen vier ruiters in tempelierskostuum de avondjurken en smokings uiteenstuiven. Voor het oog van de camera richtten ze een bloedbad aan. Weggedoken achter een vitrinekast is Tess, een briljante archeologe, getuige. Ze voelt meteen dat dit geen gewone criminelen zijn en dat er een band is met de geschiedenis van de echte tempeliers. Alleen FBI-agent Sean Reilly vertrouwt op de intuïtie van de jonge vrouw. Samen willen ze waarheid uitzoeken. Welk geheim verbergen de soldaat-monniken, dat het Vaticaan, de Kerk en zelfs heel het christendom doet wankelen op hun grondvesten?

Bewerking van de roman The Last Templar van de Libanees Raymond Khoury, die meer dan vier miljoen exemplaren verkocht in 25 landen! Tekenaar Miguel (alias Mike Lalor) koppelt flashbacks naar de geschiedenis van de tempeliers aan beelden uit het hedendaagse New York. Zijn tekeningen zijn verfijnd en spatten vol energie van de pagina's. Een serie met alle ingredi├źnten voor succes!

Overige productgegevens

Held/serie: Laatste Tempelier, de
Reeks/Deel: Laatste Tempelier, de 1
ISBN: 9789085581116
Scenarist(en): Khoury, Raymond
Tekenaar(s): Lalor, Miguel
Genre(s): Religie, Thriller
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00