Lola Bogota pakket - Lola bogota deel 1 en 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"Als we het hebben over Bordeaux, denken we meteen aan druivennat of aan de Tour de France, maar tot de plaatselijke specialiteiten behoort evengoed de Penoze..."

En de onderwereld maakt zicht zenuwachtig. Sinds de beeldschone topcrimineel Lola Bogota een hallucinerend middel heeft geleverd aan haar leider Georges Abadi, is de peetvader verslaafd geraakt en heeft hij mystieke neigingen. Hij is bezig zijn fortuin te verkwanselen aan de goede werken van een kanunnik. Zo wil hij voor twee miljoen een kapel te zijner ere laten bouwen. Met haar trouwe metgezellen Jane en Z, een supersterke lijfwacht, stelt Lola alles in het werk om die poen te pakken te krijgen. De Penoze aarzelt niet. Lola Bogota moet sterven. Er gaat bloed vloeien.

Overige productgegevens

Held/serie: Lola Bogota
Reeks/Deel: Lola Bogota pakket
Scenarist(en): Brrémaud (Frédéric Brémaud) , Chanoinat, Philippe
Tekenaar(s): Reynès, Mathieu
Uitgever: Bee Dee

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00